Wcargo - more than just cargo

Wcargo

Huolintapalvelut. Hoidamme tuonti- ja vientihuolinta teidän Venäjän liikenteelle. Ohjamme ja autamme asiakirjojen teossa.

Lue lisää

WCARGO - HAMINAN SATAMAN LOGISTIIKKAKESKUS

Wcargo avasi uuden logistiikkakeskuksen Haminan satamaan

Wcargo avasi monimuotoisen logistiikkakeskuksen Haminan satamaan. Keskus tarjoaa asiakkailleen palveluita joilla toteuttaa koko logistiikkaketjun: terminaalipalvelut, rautatiekuljetus, palvelujen dokumentointi- ja huolinta, ylisuuren rahdin kuljetus ja logistiikan suunnittelu.

Haminalla on edullinen sijainti, kilpailykykyiset olosuhteet ja edulliset satamapalvelujen kustannukset, mikä tietenkin vaikuttaa myös hintoihin.

Sisätila-terminaalikeskuksessa on 9500 m2. Toteuttaaksemme eri hankkeiden palveluja ja konttien sijoittelua ulkona olemme varanneet 1 ha tontti. Laajan terminaalin lisäksi, Wcargolla on myös konttinosturi.

Wcargo - porttitalo

Terminaalin sisä- sekä ulkopuoli varustetaan rautatien haara-linjalla.

Wcargo toimii jo onnistuneesti lentokentällä ja Vaalimaan tullilla, ja kykymme parantuu merkittävästi uuden logistiikkakeskuksen avaamisen jälkeen Haminan satamassa. Täällä kiinnitetään erityistä huomiota projektiliikenteeseen ja edulliseen varastointiin.

Yhtiön sijainti (lentokenttä-satama-sidottu) ja tarpeeksi säilytystilaa mahdollistavat meidän yhdistää logistiikan käsitteet nopeus-laatu-hinta.

 

Kartta


Näytä suurempi kartta

Linkit: