Wcargo - rautatiepalvelut

Wcargo

Huolintapalvelut. Hoidamme tuonti- ja vientihuolinta teidän Venäjän liikenteelle. Ohjamme ja autamme dokumenttien teossa.

 

Lue lisää

 

VARASTO HAMINAssa

Vietäessä rahtia Venäjälle, useimmiten on järkevintä purkaa kontit tullivarastoon, palauttaa kontit ja lastata rahti uudestaan joko rekkoihin tai juniin ja viedä sitten eteenpäin lopulliseen määränpäähän.

Huolimatta Venäjän ja Suomen välisessä liikenteessä toimivien huolitsijoiden suuresta määrästä ja kovasta kilpailutilanteesta, WCargo on tasaisesti kasvattanut tyytyväisten asiakkaidensa lukumäärää.

Asiakkaidemme joukosta löytyy suurimpia kansainvälisiä valmistajia ja myyntiyrityksiä ja he käyttävät logistiikkaketjuamme saadakseen kustannustehokkaan ja varman toimitusyhteyden yhteistyökumppaneilleen ja jälleenmyyjilleen Venäjällä.

Me Wcargossa ymmärrämme että tämän päivän maailmassa asiakkaiden tulee saada korkealaatuista ja ammattitaitoista palvelua, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan. Yhdistelemällä maa- meri- ja lentokuljetuksia saamme tarjottua parhaan mahdollisen ratkaisun tämän hetken dynaamisessa markkinatilanteessa. Auta meitä löytämään juuri paras ratkaisu Teille.

Junarekkojen lastaus ja purku tulliterminaaliin Haminan satamassa

Junarekkojen lastaus ja purku tulliterminaaliin Kotkan satamassa

Varastointimaksu

Hintapyyntö: wcargo@wcargo.fi

Котка- 00557

Hamina – 00527